A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанська ТГ
Рівненська область, Сарненський район

Степанська ОТГ серед спортивних лідерів області

Дата: 05.03.2020 05:58
Кількість переглядів: 982

Степанська ОТГ серед спортивних лідерів області
Черговий тур фестивалю здорового способу життя, що проводить на Рівненщині комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», пройшов в с. Кузьмівка Степанської ОТГ. Вибір місця його проведення був не випадковим. Оскільки, вже стало традицією відвідувати навчальні заклади, що здобули перемоги в обласних і всеукраїнських конкурсах, та проводити спортивні заходи для переможців. Цього разу свої нагороди отримала Кузьмівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Сарненської районної ради, яка здобула І місце у Всеукраїнському фестивалі, присвяченому Дню української армії.
На всіх, хто зібрався у залі Будинку культури, чекали видовищні спортивні перегони. Програма складалась з шести естафет. Команди, що були сформовані заздалегідь, визначили стратегію для успішних стартів. Свою перемогу вони дійсно виборювали у запеклій конкуренції. Допомагала всім, звичайно, підтримка вболівальників! Цього разу найсильнішим, найшвидшим і найвитривалішим дитячим колективом стали «Козачата». Переможців та призерів організатори нагородили пам’ятними сувенірами.
Сьогодні свої нагороди також отримала громада м. Костопіль, за ІІІ місце у фізкультурно-оздоровчих заходах «Спорт для всіх у парках і скверах». Вітаємо всіх переможців!

допис з мережі фейсбук Спорт для всіх Рівненщини https://www.facebook.com/yarik.bernuk?__tn__=lC-R&eid=ARAT2jU8di_8MoK5BSugRAN160ylyTxju8U7DZt_oxjv6WzoiOl8-s9HBU5Gu6GYNiU-YG788ik6WNDm&hc_ref=ARQ6YDdbuk0gJsfOiwMAd813bcp1whOc9wBPkl-4RfOBdr4hSQM4Bvtf9uJK1bqIwdA&__xts__[0]=68.ARA4yAhItWhNeSqaqbJYlrEmmn02DySQ5xj5HdT_EPqjKkr03IO34i3_80NhgdD4loQVPWCnYh8k_2ID5mOc3qmGZRuUKYtJTxRnIfLmb8p8cFh1Yo1fNA8ynxQJR8za08_X6JjJCSeXQ5M42PGFO-D4IFDrtY3hqysZ430uutqgKxfHrN3zr2XDYxbUH3WhdSzx9Smar2ibCtv-N0dqcJBGlNwWSM2Oipu3qg0tqAUlt-a87y070c_OoplqFY8ChUn4oJj2vtK7_oaHYaFe7GGP5YvtIIekz6UZ-2zS5YYPCFtQUperSzviaqv-U4qSHyxIMt5haHfqdWaS8Ub0mhZKlfQ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь