A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанська ТГ
Рівненська область, Сарненський район

На рівні районних державних адміністрацій та об’єднаних територіальних громад області проведено онлайн семінари, направлені на роз’яснення алгоритму взаємодії пасічників, аграріїв та органів місцевої влади під час обробітку полів, попередження та нед

Дата: 09.03.2021 16:45
Кількість переглядів: 497

   

    Впродовж лютого-березня поточного року на рівні районних державних адміністрацій та об’єднаних територіальних громад області проведено онлайн семінари, направлені на роз’яснення алгоритму взаємодії пасічників, аграріїв та органів місцевої влади під час обробітку полів, попередження та недопущення отруєння бджіл.

    У вищезазначених семінарах активну участь прийняли представники органів місцевого самоврядування, пасічники. Разом з тим, недостатньою була участь аграріїв.

    Враховуючи пропозиції пасічників, висловлених під час проведення онлайн семінарів, з метою запобігання отруєння бджіл під час проведення обробки сільськогосподарських угідь засобами захисту рекомендуємо територіальним громадам провести робочі зустрічі з пасічниками та агро виробниками, які здійснюють діяльність на відповідних територіях.

    На зустрічі пропонуємо запросити представників ветеринарної та фітосанітарної служб Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області.

    Контактна особа Колесник Тетяна Георгіївна - начальник відділу департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, тел. 068 649-86-48.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь