A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанська ТГ
Рівненська область, Сарненський район

На передодні міжнародного жіночого свята в КУ «Степанський інклюзивно-ресурсний центр» практичні психологи провели майстер – клас «Подарунок мамі власними руками»

Дата: 10.03.2021 11:02
Кількість переглядів: 324

8 березня – справжнє свято весни. Море квітів, привітань та подарунків у перші весняні дні додають нам радісних миттєвостей і гарного настрою, якого ніколи не буває занадто багато.

На передодні міжнародного жіночого свята в КУ «Степанський інклюзивно-ресурсний центр» практичні психологи провели майстер – клас «Подарунок мамі власними руками». В кімнаті панувала творча атмосфера. Діти ділилися своїми враженнями та демонстрували свої поробки. А потім забрали їх додому, щоб 8 березня вручити своїй мамі. Милi дрібнички, зроблені власноруч, старанням і любов’ю – справдi, найкращий подарунок для найрідніших.

Виготовлення виробів своїми руками – відмінний спосіб не тільки весело провести час разом з дитиною, але і допомогти її творчому та розумовому розвитку. Цей вид творчості розвиває у дітей мовлення і такі чудові якості, як уважність, посидючість, акуратність, нестандартне, креативне мислення. Також, створюючи вироби з паперу, дитина тренує дрібну моторику рук, що, як багаторазово доведено як наукою, так і особистим досвідом фахівців, сприяє розвитку інтелекту і кмітливості у дітей.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь