A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанська ТГ
Рівненська область, Сарненський район

У Степанській  громаді відбулась важлива подія – урочисте відкриття центру надання адміністративних послуг (ЦНАП)

Дата: 09.04.2021 22:20
Кількість переглядів: 2558

У Степанській  громаді відбулась важлива подія – урочисте відкриття центру надання адміністративних послуг (ЦНАП). Це велике досягнення і ми пишаємося тим, що саме наша громада отримала  шанс відкрити власний ЦНАП, який відповідає сучасним вимогам та європейським стандартам.

Фото без опису

Надійними партнерами нашої громади по створенню ЦНАП стали українські та шведські експерти Програми «U-LEAD з Європою» - міжнародної програми, яка фінансується Європейським Союзом та його державами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Степанська  ТГ отримала значну підтримку від Програми «U-LEAD з Європою», завдяки якій, в партнерстві громади та експертів програми було створено належний ЦНАП, головною метою якої є надання якісних адміністративних послуг.

Урочиста подія розпочалася із вітального слова очільника Степанської територіальної громади Петра КРОТА.

Фото без опису

 Селищний  голова подякував усім, хто долучився до створення ЦНАПу, хто доклав чималих зусиль, аби сьогодні громадяни змогли отримувати якісні адмінпослуги у комфортних умовах.

На церемонію відкриття завітав почесний гість Олександр КОХАН - голова Сарненської районної державної адміністрації,Фото без опису який  разом із нашим головою в цей день вручив посвідчення та нагрудний знак почесного звання України «Мати-героїня» нашим жителькам.

Фото без опису

Голова громади зазначив: «Родина завжди була, є і буде основою суспільства, яка допомагає кожній людині зрозуміти та реалізувати свої власні можливості, подолати життєві труднощі, отримати підтримку та любов рідних. А хто, як не мати є берегинею сімейного вогнища, вічно люблячою та найріднішою душею кожного з нас. Дуже приємно, що такі жінки живуть в нашій громаді».

Фото без опису

Відповідно до Указу Президента України за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку почесне звання "Мати-героїня" присвоєно:

  • Ширко Вірі Володимирівні;
  • Яремі Любов Олександрівні;
  • Матвієнко Оксані Леонідівні
  • Танасійчук Ірині Володимирівні;

Фото без опису

Працівники ЦНАПу та Степанської селищної ради ради пройшли спеціалізований навчальний тренінг з метою підвищення кваліфікації в сфері надання адмінпослуг в рамках Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою». Олег ТАРАСЮК – заступник селищного голови  вручив учасникам тренінгу сертифікати, які засвідчують успішне проходження навчання.

Фото без опису

Під гучні оплески честь урочисто перерізати стрічку мали: Петро КРОТ та поважний  гість свята – Олександр КОХАН.

Фото без опису

Ми дякуємо усім, хто долучився до клопіткої роботи – створення центру адміністративних послуг. Безсумнівно, це новий крок у розвитку нашої громади. Це новий рівень, який наближує нас до європейських стандартів. Ми працювали й надалі будемо працювати на благо громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь