Степанська ТГ

Рівненська область, Сарненський район

У рамках місячника благоустрою 12 квітня у ЗЗСО «Кузьмівська гімназія» був проведений суботник. Всі працівники школи та учні, які виявили бажання, прибрали шкільну та прилеглі до неї території.

Дата: 18.04.2021 20:39
Кількість переглядів: 1086

Фото без описуКожна людина є господарем у власному домі – це стосується не лише власної оселі, а й благоустрою кожного населеного пункту, та й держави загалом. Вже стало традицією на початку весни проводити місячник благоустрою. Упорядковування та приведення до належного естетичного стану території в нашому селі – це обов’язок кожного. Крім того, це ознака нашої культури.

Фото без описуУ рамках місячника благоустрою 12 квітня у ЗЗСО «Кузьмівська гімназія» був проведений суботник. Всі працівники школи та учні, які виявили бажання, прибрали шкільну та прилеглі до неї території. Одним з головних напрямків суботника було прибирання шкільного подвір’я та прилеглої території кладовища від сухої трави, сміття.  Озброївшись граблями та іншим знаряддям,  всі дружно, з неабияким ентузіазмом, взялись за  роботу.  Працювали  активно і жваво, за декілька годин навели чистоту і порядок.

Наразі, місячник ще триває та ми вже прибрали, вивезли сміття, упорядкували клумби та територію шкільного саду, виготовили та прикріпили до дерев годівнички.

       Заходи  благоустрою дуже важливі для школярів.  Адже вони виховують в учнів ціннісне ставлення до праці, повагу до своєї та чужої роботи, створення бажання творити добро, любов та бережливе  ставлення до навколишнього середовища.  Подібні заходи дозволяють не тільки навести порядок у рідному селі та школі,  а й згуртувати й зміцнити нашу шкільну сім’ю. Всі учасники  суботника отримали приємне відчуття задоволення від здійснення доброї справи. Цей «трудовий десант» ще більше згуртував всіх і вкотре переконав, що разом ми – сила, яка може все!

      Сонячна погода та працьовитість учасників заходу  забезпечила гарний настрій та ефективну роботу. Всі попрацювали на відмінно! А зараз головне – пам’ятати та дотримуватись всім відомого вислову: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь