A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанська ТГ
Рівненська область, Сарненський район

Робота по благоустрою громади триває.

Дата: 29.04.2021 20:21
Кількість переглядів: 1115

      Громадськість все більше усвідомлює, що проблеми санітарної чистоти країни, в тому числі благоустрою території населених пунктів - наші спільні проблеми, і тільки об’єднавши зусилля та мобілізувавши увесь наявний ресурс ми можемо досягти відчутних результатів і ми їх досягаємо.

Фото без опису

      З метою поліпшення навколишнього природного середовища, забезпечення утримання територій населених пунктів Степанської громади  у належному санітарному стані, збереження та утримання  об'єктів загального користування та створення умов сприятливих для життєдіяльності населення, та в рамках місячника благоустрою   було прийнято відповідне рішення виконавчого комітету та затверджено плани заходів на період санітарної очистки і благоустрою населених пунктів Степанської територіальної громади

        Від початку проведення місячника з благоустрою селищною радою було  вжито заходів щодо приведення у належний санітарний стан населених пунктів територіальної громади а саме: упорядкування та приведення до належного естетичного та санітарного стану прибудинкових та дворових територій, дитячих та спортивних майданчиків, парків, скверів, інших об’єктів масового перебування та відпочинку населення, упорядкування вулиць, доріг та придорожніх смуг, проведення  очистки берегів річок, ставків від сміття, виявлення та ліквідації стихійних сміттєзвалищ.

         В роботах по упорядкуванню населених пунктів взяли участь небайдужі жителі громади, це діти та молодь, державні службовці та представники органів місцевого самоврядування.

Слід відмітити найвагоміші роботи у сфері благоустрою  територіальної громади:

  • здійснено профілактичний огляд системи водопостачання та ілюмінації фонтану на центральній площі.
  •  проведено роботи з відновлення зелених насаджень в центральному  парку  нашої Громади
  • проводилися роботи по упорядкуванню та благоустрою території біля будинку культури .смт. Степань, Кузьмівка, публічно-шкільних бібліотек.
  • усіма підприємствами, установами та організаціями громади закріплені за певними ділянками по усіх напрямках  було проведено значну роботу по вирубці порослі, прибиранню від сміття  придорожніх смуг, культурних та історичних памяток, меморіалів, братських могил, споруд громади.
  • по вулицях громади приведено у належний санітарний стан більшість прибудинкових територій.

Фото без опису

Степанська селищна  рада  висловлює щиру подяку за взаєморозуміння, підтримку та активну участь в  проведенні заходів з прибирання населених пунктів  усім, хто не залишився байдужим до цієї доброї та суспільно-корисної справи, хто знайшов для цього час, доклав власних зусиль для поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою  наших сіл і  прилеглих до них територій. 

Чистота селища - в наших руках!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь