A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанська ТГ
Рівненська область, Сарненський район

21 травня 2021 рік- протипожежні навчання у школі

Дата: 27.05.2021 14:14
Кількість переглядів: 548

Фото без опису

21 травня на території нашої школи рятувальники 7-го державного пожежно-рятувального поста 5-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Рівненській області провели тактико-спеціальні навчання щодо ліквідації умовної пожежі та проведення рятувальних робіт.

Відповідно до тактичного задуму внаслідок порушення правил пожежної безпеки під час проведення ремонтних робіт виникла пожежа в актовому залі ОЗ «Степанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» Степанської селищної ради. Силами адміністрації школи проведено евакуацію дітей, разом з тим у приміщенні залишилися двоє учнів, а отже першочерговими діями вогнеборців, що прибули на місце умовної пожежі були роботи спрямовані на пошук та евакуацію потерпілих, після чого вживалися заходи для локалізації і подальшої ліквідації умовної пожежі. Особовий склад чергового караулу діяв чітко та злагоджено. Завдяки цьому, умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати.

Фото без опису

Під час навчань рятувальники провели вивчення оперативно-тактичної характеристики будівлі, особливості зовнішнього протипожежного водопостачання та забезпечення пожежної безпеки закладу. Також, були відпрацьовані дії начальників караулів в організації та проведенні пошуково-рятувальних робіт, дотримання особовим складом правил безпеки праці.

 

 

 

Фото без опису

Проведення таких спільних навчань є запорукою злагодженої роботи служби порятунку та персоналу закладу при виникненні реальних екстрених ситуацій, що призведе до їх успішної ліквідації з мінімальними матеріальними збитками, а найголовніше - не допустить загибелі та


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь