A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанська ТГ
Рівненська область, Сарненський район

13 жовтня в Степанському будинку культури відбувся святковий концерт для воїнів АТО та жителів громади присвячений Дню захисника і захисниць  України.

Дата: 14.10.2021 11:34
Кількість переглядів: 1190

В історії нашої Батьківщини є багато подій і дат, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі. 14 жовтня – одна з таких дат. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, а також й  державне свято – День захисника і захисниць України. Сучасна Українська держава є історичним та політичним спадкоємцем Київської Русі, козацтва, визвольного руху та тисячолітньої християнської традиції. Тому поєднання цих трьох свят є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників України та проявом поваги народу до них.

Фото без опису

З цієї нагоди, 13 жовтня в Степанському будинку культури відбувся святковий концерт для воїнів АТО та жителів громади присвячений Дню захисника і захисниць  України. На захід було запрошено усіх жителів громади, але найповажнішими гостями стали учасники бойових дій на сході нашої країни.

Фото без опису

Селищний голова Петро КРОТ привітав усіх присутніх із прийдешніми святами Покрови, Дня захисника і захисниць України, Дня козацтва, та особливо подякував нашим героям за безцінні подвиги, побажавши невичерпного здоров’я, сил, наснаги та відновлення миру в Україні.

Для військових та гостей звучали пісні, вірші, танці у виконанні творчих колективів нашої громади. В піснях та віршах лунала подяка військовослужбовцям за захист та мир, а також побажання добра, любові та злагоди всім захисникам.

 

Фото без опису

Також в холі будинку культури діяла тематична виставка малюнків, присвячена воїнам. Ми низько вклоняємось тим, хто зі зброєю в руках захищає суверенітет нашої держави і її цілісність.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь