A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанська ТГ
Рівненська область, Сарненський район

День Соборності України

Дата: 22.01.2022 11:10
Кількість переглядів: 192

Фото без опису

Від 22 січня 1919 року нас віддаляє понад сотня років.

Попри те, між поклонінням українців початку 20 століття і нашим багато спільного. І тоді, і зараз Росія загрожує самому нашому існуванню. І тоді, і зараз українські патріоти боронять нашу державу зі зброєю в руках. І тоді, і зараз у Москві панує людиноненависницький режим, який прагне захопити і упокорити сусідські народи.

У січні 1919-го російські більшовики захопили Харків, у січні 2022-го вже майже вісім років як окуповано українські Крим, Донбас, Луганськ, а зараз нам погрожують новими загарбницькими планами.

Колесо історії здійснило коло, а сутність хижацтва режиму на територіях по північно-східний бік від нашого кордону незмінна.

Складаючи шану і повагу патріотизму й визвольним змаганням українського народу сто років тому, сьогодні ми повинні пам’ятати пройдений урок минулого, головний висновок з якого – гартувати нашу єдність для захисту держави.

На нас лежить історичний обов’язок продовжити і втілити мрію українців, які морозного дня 22 січня 1919 року у центрі Києва перед Святою Софією з піднесенням слухали проголошення Акту Злуки про об’єднання українських земель.

Головна відмінність між двома епохами з різницею у століття – плани нинішнього російського режиму приречені, – знання про це робитиме нас ще сильнішими.

Настане той час, коли ми відсвяткуємо День Злуки разом з вільними від окупантів Кримом, Донецьком і Луганськом у вільній Соборній Україні.

Зі святом! Єднаймося!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь