Степанська ТГ
Рівненська область, Сарненський район

03 жовтня 2022 року майстри виробничого навчання Сарненських територіальних курсів навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Рівненської області провели уроки з мінної безпеки в ЗЗСО «Кузьмівська гімнакзія» та ОЗ ЗСО «Степанський ліцей» Степанськ

Дата: 04.10.2022 17:12
Кількість переглядів: 163

Фото без опису

Через широкомасштабне вторгнення російських окупаційних військ на території України щодня зростає імовірність виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із виявленням вибухонебезпечних предметів. Саме тому триває інформаційно-роз’яснювальна робота щодо попередження виникнення відповідних загроз.

Відтак 03 жовтня 2022 року майстри виробничого навчання Сарненських територіальних курсів навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Рівненської області провели уроки з мінної безпеки в ЗЗСО «Кузьмівська гімнакзія» та ОЗ ЗСО «Степанський ліцей» Степанської селищної ради.

Під час заходу діти отримали знання щодо основних правил безпечної поведінки при виявленні вибухонебезпечних приладів. Особливу зацікавленість у присутніх викликала демонстрація замаскованих імовірних вибухонебезпечних пристроїв. Діти з цікавістю їх розглядали та переконалися, що будь-які предмети, які не характерні певній місцевості, можуть містити в собі небезпеку.

На завершення зустрічі працівники Сарненських курсів роздали пам’ятки відповідної тематики для закріплення отриманих знань.

Безпека дітей насамперед залежить від дорослих. Тому саме такі заходи дають можливість виховувати у підростаючого покоління почуття відповідальності за своє життя та здоров’я і своїх близьких.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь