A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанська ТГ
Рівненська область, Сарненський район

Уряд розробив програми безповоротних грантів для аграріїв.

Дата: 27.01.2023 10:37
Кількість переглядів: 112

Програми стосуються розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства, а також тепличних господарств. Вони розроблені з метою підтримки суб'єктів підприємництва, агровиробників, створення робочих місць та забезпечення продовольчої безпеки.

З метою приведення умов програми та реальних потреб бізнесу було внесено зміни до Порядків надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства, Порядку надання грантів для створення або розвитку тепличного господарства.

Зокрема, Постановою Кабінету Міністрів України від 17 січня 2023 р. № 39 «Про внесення змін до порядків, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738» внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 р. № 738 «Деякі питання надання грантів бізнесу», зокрема, щодо порядку надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства та порядку надання грантів для створення або розвитку тепличного господарства.

Даною постановою врегульовано питання щодо перерахування коштів отримувачам, рішення про надання грантів яким прийнято у 2022 році, і які не профінансовані, або профінансовані не в повному обсязі у 2023 році за рахунок коштів загального фонду державного бюджету.

Зокрема, у отримувачів грантів є можливість обрати спосіб фінансування гранту за рішеннями 2022 року.

В 2023 році під програму безповоротних грантів (кошти на стимулювання садівництва і створення теплиць) у бюджеті закладено 1,0 млрд грн.

У разі зацікавлення або претендування на участь для отримання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва, виноградарства, горіхівництва та тепличного господарства просимо зв’язатись з контактною особою Степанської селищної ради за номером телефону ___ або безпосередньо в приміщенні ЦНАПу до 02 лютого 2023 року.

З детальною інформацією можна ознайомитися за посиланням (прикріпити лист і зразки документів)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь