A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанська ТГ
Рівненська область, Сарненський район

Вітаємо вихованців зразкового художнього колективу фольклорно-етнографічна студія "Веретено" Комунального закладу «Степанський Будинок дітей та молоді» Степанської селищної ради (керівник - Сергій Анатолійович Гаврилюк)

Дата: 20.02.2023 20:59
Кількість переглядів: 115

Вихованці зразкового художнього колективу фольклорно-етнографічна студія "Веретено" Комунального закладу «Степанський Будинок дітей та молоді» Степанської селищної ради (керівник - Сергій Анатолійович Гаврилюк), дует у складі Сергія Гаврилюка та Софії Лазарчук були учасниками ХVІІІ Всеукраїнського онлайн-фестивалю Різдвяних піснеспівів.

У зв’язку з пандемією цьогоріч Фестиваль відбувся онлайн. Засновником та організатором Фестивалю є настоятель та актив студентсько-викладацького храму преп. Федора Острозького Національного університету «Острозька академія».

«Фестиваль Різдвяних піснеспівів проводитися з метою збереження і розвитку різдвяних традицій Рівненщини та України, підвищення духовно-культурного рівня населення, посилення ролі народної творчості, літератури, мистецтва у формуванні світогляду та естетичних смаків молодого покоління та суспільства загалом; обміну досвідом роботи із залученням молодого і старшого поколінь до збереження народних традицій та обрядів, налагодження зв’язків у культурній та освітніх сферах з іншими областями України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь