A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанська ТГ
Рівненська область, Сарненський район

21 лютого 2023 року педагоги та діти ЗДО № 1 "Калинка" Степанської ТГ   долучилися до відзначення Міжнародного дня рідної мови

Дата: 21.02.2023 20:28
Кількість переглядів: 228

21 лютого 2023 року педагоги та діти ЗДО № 1 "Калинка" Степанської ТГ   долучилися до відзначення Міжнародного дня рідної мови. Педагоги протягом дня провели з дітками цікаві заходи, присвячені Дню рідної мови. Діти із великим бажанням слухали твори українських письменників  – Т.Г.Шевченка, Л.Українку , І.Я. Франка, Л.Костенко та ін., декламували вірші рідною мовою. Педагоги провели з дітьми цікаві бесіди про державну та народну символіку українського народу, віртуальні екскурсії в музеї видатних письменників, ознайомились з їх життям, літературні вікторини, під час яких  діти  пригадували  українські казки, прислів’я, приказки, загадки тощо. Діти малювали за творами українських письменників, розповідали, грали в рухливі українські народні ігри.

Фото без опису

Педагоги прищеплювали дітям любов до рідної української мови; ознайомлювали їх із сучасною дитячою поезією та творами класиків української літератури; виховували у дошкільників глибокі почуття любові до своєї Батьківщини. Педагоги кожного дня докладають багато зусиль для того,  щоб кожна дитина любила та шанувала українську мову, пишалася нею, розуміла рідне слово, відчувала його і вміло ним користувалася.

Українська мова є міцним корінням нашої вічно живої культури! Це той інструмент, який єднає націю, народ в єдине ціле! Це великий скарб, який треба шанувати, берегти і розумно збагачувати!

Тож плекаймо чудовий сад української мови, донесений до нас із глибини віків!

З Днем рідної мови! Нехай вона стане надбанням, щоб шанували її, вивчали та говорили тільки нею. Нехай передається вона з покоління в покоління, не забувається та вдосконалюється.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь