Степанська ТГ

Рівненська область, Сарненський район

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 28.06.2023 11:16
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні з умовами об’єкта нерухомого майна - 1/4 частини житлового будинку, загальною площею 53,2 м2, з господарськими будівлями та спорудами за адресою: Рівненська обл., Сарненський р-н, с.Кузьмівка, вул. Центральна, 59.

1.Інформація про об’єкт приватизації

Назва об’єкта: 1/4 частини житлового будинку, загальною площею 53,2 м2, з господарськими будівлями та спорудами

Місцезнаходження об’єкта: Рівненська обл., Сарненський р-н, с.Кузьмівка, вул. Центральна, 59.

Балансоутримувач: Степанська селищна рада, код ЄДРПОУ 04387680.

Місцезнаходження та контактні дані балансоутримувача: 34560, Рівненська обл., Сарненський р-н, смт. Степань, м-н Незалежності, 1, тел.0892500177.

Відомості про об’єкт приватизації:

Об’єкт нерухомого майна - 1/4 частина житлового будинку, загальною площею 53,2 м2, з господарськими будівлями та спорудами, 1958 року побудови, у складі:

- Житловий будинок, літ. «А-1»; тераса, літ. «а»; - одноповерховий будинок (матеріал стін – дерево/цегла; перекриття дерев’яне) 1958 року побудови, загальною площею 53,2 м2, житловою площею 26,6 м2 ;

- Сарай, літ. «Б» - дерев’яний;

- Літня кухня, літ. «В» - дерев’яна;

- Вбиральня, літ. «Д» - цегляна;

- Колодязь, літ. «Г» - з/бетонні кільця;

- Огорожа, №1 – дерев’яний штахетник.

Земельна ділянка за житловим будинком не обліковується.

Матеріал фундаменту будівлі – бутобетонний; стіни – дерев’яні; перекриття – дерев’яне; покрівля – дерев’яна; двері – дерев’яні; вікна – дерев’яні; підлога – дерев’яна;  опорядження –штукатурка, пофарбування, лицювання дерев’яним шпоном; інженерне забезпечення – електропостачання, пічне опалення.

Технічний стан – задовільний. Тип опорядження – просте.

2. Інформація про аукціон.

Спосіб проведення аукціону: електронний аукціон з умовами.

Аукціон в електронній формі буде проведено 04.07.2023 року об 11:10 годині.

Аукціон в електронній формі проводиться відповідно до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 року № 432 (зі змінами). До участі в аукціоні не допускаються особи, на яких поширюються обмеження, визначені частиною другою статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Для участі в електронному аукціоні особа, яка має намір взяти участь у ньому, через свій особистий кабінет здійснює подання заяви на участь в електронному аукціоні шляхом заповнення електронної форми і завантаження електронних копій документів та сплачує реєстраційний та гарантійний внески.

Заява на участь в електронному аукціоні повинна містити закриту цінову пропозицію та подається протягом всього часу з моменту опублікування відповідного інформаційного повідомлення в електронній торговій системі до закінчення кінцевого строку прийняття заяв на участь в електронному аукціоні/закритих цінових пропозицій.

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні, аукціоні із зниженням стартової ціни встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжках часу з 19-30 до 20-30 години дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Покупець протягом 30-ти календарних днів з моменту укладення договору купівлі-продажу зобов’язаний сплатити ціну продажу об’єкта приватизації шляхом безготівкового перерахування на рахунок Продавця. У разі порушення строків оплати Покупець перераховує на рахунок Продавця неустойку в розмірі 5 відсотків ціни продажу об’єкта. У разі несплати коштів згідно з договором купівлі-продажу разом з неустойкою протягом наступних 30 днів після строку оплати, договір підлягає розірванню .

 У триденний термін з моменту повного розрахунку Покупець повинен прийняти придбаний об’єкт від балансоутримувача по акту прийому-передачі встановленої форми. У місячний термін з моменту повної оплати за об’єкт приватизації здійснити державну реєстрацію права власності.

У випадку відмови Покупця від даного об’єкту після укладення договору купівлі-продажу, договір вважається розірваним. При цьому Покупець сплачує Продавцеві штраф в розмірі 20 % від ціни придбаного об’єкту.

3. Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта.

Стартова ціна об’єкта приватизації (без ПДВ) для продажу на електронному аукціоні з умовами 77 578 (сімдесят сім тисяч п’ятсот сімдесят вісім) гривень без урахування ПДВ.

Розмір гарантійного внеску –  15 515 грн.60 коп.

Розмір реєстраційного внеску – 1340,00 грн. 00 коп.

1. Стартова ціна об’єкта приватизації (без ПДВ) для продажу на аукціоні зі зниженням стартової ціни – 38 789 грн 00 коп.

Розмір гарантійного внеску – 7 757 грн 80 коп.

2. Стартова ціна об’єкта приватизації (без ПДВ) для продажу на аукціоні за методом покрокового  зниження стартової ціни та подальшого подачею цінових пропозицій – 38 789 грн 00 коп.

Умови продажу:

- покупець відшкодовує витрати на оцінку об’єкта приватизації у сумі 2 000 грн.);

- покупець бере на себе витрати, пов’язані з нотаріальним посвідченням договору купівлі-продажу об’єкта.

- період між аукціоном з умовами, аукціоном із зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 30 календарних днів від дати аукціону (опублікування інформаційного повідомлення про приватизацію об’єкта).

4. Додаткова інформація

Найменування організатора аукціону: Степанська селищна рада.

Адреса: 34560 Рівненська область, Сарненський район, смт. Степань, майдан Незалежності, 1, тел.0892500177, email: stepan_rada@ukr.net.

Оглянути об’єкт можна в робочі дні за місцем його розташування, звернувшись до організатора аукціону. Час роботи селищної ради з 8.00 до 17.15 (крім вихідних), у п’ятницю – з 8.00 до 16.00, обідня перерва з 13.00 до 14.00.

Контактна особа:  Давидюк Ірина Олександрівна – спеціаліст І категорії фінансового відділу(уповноважена особа). Тел.0976703220

Перерахування оператором електронного майданчику суми сплачених учасниками реєстраційних внесків здійснюється за такими реквізитами (в національній валюті):

Отримувач:  ГУК у Рівн.обл/смт. Степань/

Код за ЄДРПОУ: 04387680

Банк отримувача: Казначейство України (ЕАП)

IBAN: UA648999980314191941000017467

Перерахування оператором електронного майданчика сплачений гарантійний  внесок переможця аукціону та проведення переможцем аукціону розрахунків за придбаний об‘єкт здійснюється за такими реквізитами (в національній валюті):

Отримувач:  ГУК у Рівн.обл/смт. Степань/

Код за ЄДРПОУ: 04387680

Банк отримувача: Казначейство України (ЕАП)

IBAN: UA648999980314191941000017467

5. Технічні реквізити інформаційного повідомлення.

Унікальний код, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації, в електронній торговій системі  ID: RAS001-UA-20230426-93045.

Період між аукціонами: 30 календарних днів

Мінімальний крок аукціону становить 1% (один відсоток) стартової ціни об’єкта приватизації.

Аукціони будуть проведені в електронній торговій системі «ПРОЗОРО.ПРОДАЖІ»  (адміністратор).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь