Степанська ТГ
Рівненська область, Сарненський район

В рамках проєкту «Лабораторії творчого діалогу в громадах» в Степанській ТГ відбулося три діалогові зустрічі,

Дата: 03.09.2023 20:17
Кількість переглядів: 267

Фото без опису

В рамках проєкту «Лабораторії творчого діалогу в громадах» в Степанській ТГ відбулося три діалогові зустрічі, що реалізуються Спілкою «Громадські ініціативи України» за підтримки «U-LEAD з Європою». Теми зустрічей: Облаштування вуличного простору в Степанській громаді (на території КЗ "Степанський Будинок дітей та молоді" Степанської селищної ради) 18 травня, 15 червня 2023р. (модератор - мегакрутий Andriy Silchenko); “Формати громадської участі в контексті благоустрою парку” (16 серпня 2023р.), модератор - позитивно мотивуюча Марія Юзькова.

Діалогові зустрічі в рамках проєкту «Лабораторії творчого діалогу в громадах» які були проведені в Степанській громаді стали можливими завдяки співпраці з органами місцевого самоврядування Степанської селищної ради в особі голови громади Петра Крота та бажанню активних жителів змінювати, покращувати, наповнювати, розвивати Степанську ТГ тут і сьогодні. Починалося все з активного і продуктивного тренінгу, який проводився 28 лютого 2023р. в рамках проєкту «Лабораторії творчого діалогу в громадах», що реалізується Спілкою «Громадські ініціативи України» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Від Степанської ТГ пройшли тренінг та реалізовували разом з модераторами діалогові зустрічі: директор КЗ "Степанський Будинок дітей та молоді" Степанської селищної ради - Сергій Анатолійович Гаврилюк та керівник гуртків - Марія Василівна Гаврилюк.

Учасниками діалогу були: місцеві жителі, молодь Vita Jakimets, Ірина Жданюк-Белая, Юля Берник, Olga Zhdaniuk, Анастасія Саніна, Анастасія Сорока, активні жителі Maryna Zabilyk, Alina Krot, Марія Гаврилюк, Катя Крива, Тетяна Гецько, Василь Юрко, Лариса Боровик, Тетяна Боровик, Людмила Нікітюк, голова Степанської громади Петро Крот, в.о.начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Степанської селищної ради - Yaroslav Bernik, секретар селищної ради Maya Karpets, завідуюча Stepanska Biblioteka Людмила Радкевич, керівниця санаторію "Горинь" - Лариса Шишковська, нові мешканці Степанської ТГ Кристина Сошенко, Марина Викторовна, Валентина Рісаєва, Такова Катерина, Кінда Анжела.

📌ДОВІДКОВО: Проєкт реалізується в рамках програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь