Степанська ТГ

Рівненська область, Сарненський район

У Степанській громаді ментор змін Сергій Гаврилюк працює над розробкою Програми створення дитячо-молодіжного простору. У серпні вже було проведено дві консультаційні зустрічі щодо цього питання.

Дата: 06.09.2023 09:16
Кількість переглядів: 720

Фото без опису

У Степанській громаді ментор змін Сергій Гаврилюк працює над розробкою Програми створення дитячо-молодіжного простору. У серпні вже було проведено дві консультаційні зустрічі щодо цього питання.

10 серпня відбулася зустріч із головою Степанської селищної ради Петром Кротом. Під час зустрічі окреслили можливості для дітей та молоді Степанської громади, ознайомили голову громади з інформацією про важливість відкриття дитячо-молодіжного простору у громаді та необхідністю напрацювання відповідної Програми.

17 серпня відбулася консультаційна зустріч з депутатами, представниками селищної ради, закладів освіти та культури, активною громадськістю, в тому числі й новими мешканцями громади. Обговорили з усіма зацікавленими сторонами питання щодо наповнення та облаштування дитячо-молодіжного простору в громаді. Окреслили план діяльності простору який буде сприяти соціалізації та самореалізації дітей та молоді; їх інтелектуальному, моральному, духовному розвитку, реалізації творчого потенціалу; національно-патріотичному вихованню; популяризації здорового способу життя дітей та молоді; зайнятості у вільний час, забезпеченню громадянської освіти молоді та розвитку волонтерства. Напрацювали перспективну мережу просторів та їх наповнення у селах Степанської громади. Також під час зустрічі обговорили різні проєкти, ініційовані та реалізовані молоддю Степанської громади, а ще дізналися про досвід роботи молодіжного простору НОТА на базі Рівненської обласної бібліотеки для молоді.

Довідково: Проєкт «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами» реалізує БО @«100% життя» - Мережа ЛЖВ та суб-партнер @Громадянська мережа ОПОРА / Рівне у партнерстві з @Рівненська обласна державна адміністрація, Кластером з питань управління та координації місцями компактного проживання внутрішньо переміщених осіб (СССМ Кластер), за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству БО @Мережа 100 відсотків життя Рівне, ГО @Агенція сталого розвитку міста, @ГО Центр Інтеграції, @Громадянська мережа ОПОРА / Рівне, @ГУ Національної соціальної сервісної служби у Рівненській області.

@Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine

#UHF #UkraineHumanitarianFund #Ukraine #HumanitarianAID #InvestInHumanity

#ментор_змін



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь