A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанська ТГ
Рівненська область, Сарненський район

Щодо вакцинації від COVID-19

Дата: 07.08.2021 21:34
Кількість переглядів: 850

Фото без опису

Працівники закладів освіти є однією з пріоритетних груп, яку зараз щеплюють проти COVID-19 в Україні. Зростання захворюваності серед освітян становить високий ризик обмеження життєдіяльності для суспільства.

У зв’язку із різким зростанням захворюваності на COVID-19 та ризиком введення жорстких обмежувальних заходів пропоную в терміновому порядку необхідно забезпечити до початку нового навчального року вакцинацію працівників від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Для того, щоб прискорити вакцинацію колективів від COVID-19, в потрібно призначити відповідального за підготовку та організацію процесу вакцинації, який має скласти поіменний список охочих щепитися працівників та зв’язатися з працівниками лікувально-профілактичного закладу за територіальною приналежністю для підготовки та проведення щеплень. Також можна залишити заявку на виїзд мобільної бригади з імунізації у контакт центрі МОЗ за номером 0 800 60 20 19, якщо охочих щепитися буде понад 50 осіб Регіональний координатор з вакцинації зателефонує відповідальній особі та повідомить усю необхідну інформацію для підготовки та проведення щеплень.

Також зручно скеровувати працівників у центри масової вакцинації, що працюють від 9:00 до 17:00 у містах Рівне, Вараш, Сарни та Дубно. Повний список з адресами та контактними телефонами можна знайти за посиланням: https://list.covid19.gov.ua/ (список постійно оновлюється).

 

Всі відповіді на запитання з приводу вакцинації можна знайти у збірнику «Освітянам: запитання і відповіді про вакцинацію від COVID-19» за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1eYkMoxHvm5LMO_oIJte3pNX5aujd8Gza/view

Більше інформації можна знайти на сайті Міністерства охорони здоров’я  https://vaccination.covid19.gov.ua

Повний вакцинальний комплекс у понад 80% працівників дозволить функціонувати галузі освіти у нашій області без жорсткого обмеження життєдіяльності населення. Працівники освіти, які не отримали повний курс щеплень до освітнього процесу допускатися не будуть (за виключенням дистанційного викладання).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь