Степанська ТГ

Рівненська область, Сарненський район

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 28.06.2023 11:16
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні з умовами об’єкта нерухомого майна - 1/4 частини житлового будинку, загальною площею 53,2 м2, з господарськими будівлями та спорудами за адресою: Рівненська обл., Сарненський р-н, с.Кузьмівка, вул. Центральна, 59.

1.Інформація про об’єкт приватизації

Назва об’єкта: 1/4 частини житлового будинку, загальною площею 53,2 м2, з господарськими будівлями та спорудами

Місцезнаходження об’єкта: Рівненська обл., Сарненський р-н, с.Кузьмівка, вул. Центральна, 59.

Балансоутримувач: Степанська селищна рада, код ЄДРПОУ 04387680.

Місцезнаходження та контактні дані балансоутримувача: 34560, Рівненська обл., Сарненський р-н, смт. Степань, м-н Незалежності, 1, тел.0892500177.

Відомості про об’єкт приватизації:

Об’єкт нерухомого майна - 1/4 частина житлового будинку, загальною площею 53,2 м2, з господарськими будівлями та спорудами, 1958 року побудови, у складі:

- Житловий будинок, літ. «А-1»; тераса, літ. «а»; - одноповерховий будинок (матеріал стін – дерево/цегла; перекриття дерев’яне) 1958 року побудови, загальною площею 53,2 м2, житловою площею 26,6 м2 ;

- Сарай, літ. «Б» - дерев’яний;

- Літня кухня, літ. «В» - дерев’яна;

- Вбиральня, літ. «Д» - цегляна;

- Колодязь, літ. «Г» - з/бетонні кільця;

- Огорожа, №1 – дерев’яний штахетник.

Земельна ділянка за житловим будинком не обліковується.

Матеріал фундаменту будівлі – бутобетонний; стіни – дерев’яні; перекриття – дерев’яне; покрівля – дерев’яна; двері – дерев’яні; вікна – дерев’яні; підлога – дерев’яна;  опорядження –штукатурка, пофарбування, лицювання дерев’яним шпоном; інженерне забезпечення – електропостачання, пічне опалення.

Технічний стан – задовільний. Тип опорядження – просте.

2. Інформація про аукціон.

Спосіб проведення аукціону: електронний аукціон з умовами.

Аукціон в електронній формі буде проведено 04.07.2023 року об 11:10 годині.

Аукціон в електронній формі проводиться відповідно до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 року № 432 (зі змінами). До участі в аукціоні не допускаються особи, на яких поширюються обмеження, визначені частиною другою статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Для участі в електронному аукціоні особа, яка має намір взяти участь у ньому, через свій особистий кабінет здійснює подання заяви на участь в електронному аукціоні шляхом заповнення електронної форми і завантаження електронних копій документів та сплачує реєстраційний та гарантійний внески.

Заява на участь в електронному аукціоні повинна містити закриту цінову пропозицію та подається протягом всього часу з моменту опублікування відповідного інформаційного повідомлення в електронній торговій системі до закінчення кінцевого строку прийняття заяв на участь в електронному аукціоні/закритих цінових пропозицій.

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні, аукціоні із зниженням стартової ціни встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжках часу з 19-30 до 20-30 години дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Покупець протягом 30-ти календарних днів з моменту укладення договору купівлі-продажу зобов’язаний сплатити ціну продажу об’єкта приватизації шляхом безготівкового перерахування на рахунок Продавця. У разі порушення строків оплати Покупець перераховує на рахунок Продавця неустойку в розмірі 5 відсотків ціни продажу об’єкта. У разі несплати коштів згідно з договором купівлі-продажу разом з неустойкою протягом наступних 30 днів після строку оплати, договір підлягає розірванню .

 У триденний термін з моменту повного розрахунку Покупець повинен прийняти придбаний об’єкт від балансоутримувача по акту прийому-передачі встановленої форми. У місячний термін з моменту повної оплати за об’єкт приватизації здійснити державну реєстрацію права власності.

У випадку відмови Покупця від даного об’єкту після укладення договору купівлі-продажу, договір вважається розірваним. При цьому Покупець сплачує Продавцеві штраф в розмірі 20 % від ціни придбаного об’єкту.

3. Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта.

Стартова ціна об’єкта приватизації (без ПДВ) для продажу на електронному аукціоні з умовами 77 578 (сімдесят сім тисяч п’ятсот сімдесят вісім) гривень без урахування ПДВ.

Розмір гарантійного внеску –  15 515 грн.60 коп.

Розмір реєстраційного внеску – 1340,00 грн. 00 коп.

1. Стартова ціна об’єкта приватизації (без ПДВ) для продажу на аукціоні зі зниженням стартової ціни – 38 789 грн 00 коп.

Розмір гарантійного внеску – 7 757 грн 80 коп.

2. Стартова ціна об’єкта приватизації (без ПДВ) для продажу на аукціоні за методом покрокового  зниження стартової ціни та подальшого подачею цінових пропозицій – 38 789 грн 00 коп.

Умови продажу:

- покупець відшкодовує витрати на оцінку об’єкта приватизації у сумі 2 000 грн.);

- покупець бере на себе витрати, пов’язані з нотаріальним посвідченням договору купівлі-продажу об’єкта.

- період між аукціоном з умовами, аукціоном із зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 30 календарних днів від дати аукціону (опублікування інформаційного повідомлення про приватизацію об’єкта).

4. Додаткова інформація

Найменування організатора аукціону: Степанська селищна рада.

Адреса: 34560 Рівненська область, Сарненський район, смт. Степань, майдан Незалежності, 1, тел.0892500177, email: stepan_rada@ukr.net.

Оглянути об’єкт можна в робочі дні за місцем його розташування, звернувшись до організатора аукціону. Час роботи селищної ради з 8.00 до 17.15 (крім вихідних), у п’ятницю – з 8.00 до 16.00, обідня перерва з 13.00 до 14.00.

Контактна особа:  Давидюк Ірина Олександрівна – спеціаліст І категорії фінансового відділу(уповноважена особа). Тел.0976703220

Перерахування оператором електронного майданчику суми сплачених учасниками реєстраційних внесків здійснюється за такими реквізитами (в національній валюті):

Отримувач:  ГУК у Рівн.обл/смт. Степань/

Код за ЄДРПОУ: 04387680

Банк отримувача: Казначейство України (ЕАП)

IBAN: UA648999980314191941000017467

Перерахування оператором електронного майданчика сплачений гарантійний  внесок переможця аукціону та проведення переможцем аукціону розрахунків за придбаний об‘єкт здійснюється за такими реквізитами (в національній валюті):

Отримувач:  ГУК у Рівн.обл/смт. Степань/

Код за ЄДРПОУ: 04387680

Банк отримувача: Казначейство України (ЕАП)

IBAN: UA648999980314191941000017467

5. Технічні реквізити інформаційного повідомлення.

Унікальний код, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації, в електронній торговій системі  ID: RAS001-UA-20230426-93045.

Період між аукціонами: 30 календарних днів

Мінімальний крок аукціону становить 1% (один відсоток) стартової ціни об’єкта приватизації.

Аукціони будуть проведені в електронній торговій системі «ПРОЗОРО.ПРОДАЖІ»  (адміністратор).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь