A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанська ТГ
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

КЗ "Степанський Будинок дітей та молоді" Степанської селищної ради  переможець Всеукраїнського фестивалю-конкурсу мистецтв «Атом добра та любові»,

КЗ "Степанський Будинок дітей та молоді" Степанської селищної ради переможець Всеукраїнського фестивалю-конкурсу мистецтв «Атом добра та любові»,

Вихованці та керівник зразкового художнього колективу Фольклорно-етнографічна студія "Веретено" КЗ "Степанський Будинок дітей та молоді" Степанської селищної (керівник- Сергій Анатолійович Гаврилюк) стали переможцями Всеукраїнського фестивалю-конкурсу мистецтв «Атом добра та любові», який проводився у місті Нетішині, місті-супутнику Хмельницької атомної електростанції, з 01 грудня 2022 року по 20 січня 2023 року.

19:23 02.04.2023

17 березня на засіданні виконавчого комітету Степанського селищної ради звітувала про діяльність КУ "Степанський ІРЦ" у 2022 році в.о. директора Любов Дукач.

17 березня на засіданні виконавчого комітету Степанського селищної ради звітувала про діяльність КУ "Степанський ІРЦ" у 2022 році в.о. директора Любов Дукач.

17 березня на засіданні виконавчого комітету Степанського селищної ради звітувала про діяльність КУ "Степанський ІРЦ" у 2022 році в.о. директора Любов Дукач, у якому зазначила основні напрямки роботи, на які було найбільш акцентовано роботу центру, а саме: діагностика потреб та труднощів у дітей та надання рекомендацій щодо їх подолання; участь у командах супроводу щодо визначення рівнів підтримки осіб з ООП та їх кваліфікованого супроводу; підготовка та проведення семінарів, тренінгів тощо; проведення корекційно-розвиткових занять, а також волонтерська діяльність та надання послуг ВПО.

19:28 25.03.2023

Школярів запрошують до участі у Всеукрвїнському конкурсі «МОЇ ПРАВА: разом до перемоги»

Школярів запрошують до участі у Всеукрвїнському конкурсі «МОЇ ПРАВА: разом до перемоги»

Мої права: разом до перемоги» - під такою назвою розпочинається XVI Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків, приурочений до Міжнародного дня захисту прав дітей. Мета конкурсу – привернути увагу до порушених прав українських дітей, що постраждали від російської повномасштабної збройної агресії проти України.

19:13 25.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь