A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанська ТГ
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВІЙСЬКОВІ ПРОФЕСІЇ: ПЕРСПЕКТИВИ ВИБОРУ

ВІЙСЬКОВІ ПРОФЕСІЇ Артилерист Військовий зв'язківець Військовий льотчик Військовий перекладач Десантник Зенітник Прикордонник Ракетник Розвідник Сапер Танкіст Шифрувальник (Криптограф) Штурман ВІЙСЬКОВІ ПРОФЕСІЇ: ПЕРСПЕКТИВИ ВИБОРУ «Є така професія - Батьківщину захищати» – це відомий багатьом вираз як найкраще характеризує покликання військових. Це й зрозуміло, адже військові – люди, які першими стають на захист країни, охороняючи спокій мирного населення.

11:59 10.12.2023

Поновлено можливості надання адміністративної послуги з реєстрації Декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання

Поновлено можливості надання адміністративної послуги з реєстрації Декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання через Єдиний державний портал адміністративних послуг, зокрема через інтегровану з ним інформаційну систему ДСНС

18:00 02.12.2023

Додаткова підтримка на дрова.

Пільговики і субсидіанти Рівненщини мають право на отримання додаткової підтримки на тверде паливо. Виплачувати її будуть до 30 квітня 2024 року. Нагадаємо, нещодавно Уряд збільшив розмір такої компенсації.  Відтепер максимальна сума відшкодування на придбання дров та вугілля для однієї сім’ї становитиме 16 тис. грн на рік замість 6,9 тис. грн, які надавалися раніше.  Заяви про надання субсидії чи пільги за формою передбаченою постановами Кабміну № 848 від 21.10.1995 та №373 від 17.04.2019 з необхідними документами та/або відомостями приймаються органами Пенсійного фонду України (сервісними центрами), у тому числі у разі надіслання їх поштою або в електронній формі (через вебпортал електронних послуг ПФУ, мобільний додаток ПФУ, засобами Порталу Дія).  Заява про надання пільги чи субсидії може бути подана також до ЦНАПУ або уповноваженим посадовим особам виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідної територіальної громади.

17:58 02.12.2023

Вакцинація

Вакцинація є питанням національної безпеки. Вона є найбільш ефективним та економічно доцільним методом боротьби з інфекційними хворобами. Імунізація, завдяки так званому колективному імунітету, створює своєрідний щит: захищає від хвороби людей, які не можуть вакцинуватись з медичних причин, зупиняє розповсюдження вірусів і зупиняє спалахи, але для цього рівень імунізації населення повинен бути не нижче 95 %. Внаслідок відсутності колективного імунітету, років недовіри до вакцинації нині маємо масштабний спалах кору: з початку спалаху, з літа 2017 року, на кір захворіли більше 100 тис. людей, 38 з яких померли.

20:02 01.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь