Степанська ТГ
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Місячник "Різдвяна історія" в КЗ "Степанський Будинок дітей та молоді" Степанської селищної ради

Місячник "Різдвяна історія" в КЗ "Степанський Будинок дітей та молоді" Степанської селищної ради

В рамках місячника "РІЗДВЯНА ІСТОРІЯ" 04.01-09.01.2023р. в КЗ "Степанський Будинок дітей та молоді" Степанської селищної ради було проведено РІЗДВЯНИЙ турніри з шахів серед хлопців та дівчат у таких вікових категоріях: (молодша (хлопці), середня (хлопці), середня (дівчата). Провела турнір - керівник гуртків - Ольга Володимирівна Кричильська. Всі учасники були нагороджені грамотами та подарунками, а переможці медалями.

20:31 16.01.2023

Народний аматорський ансамбль,  "Добриця" зібрав 17 550 грн на потреби наших односельчан, які перебувають на службі у ЗСУ.

Народний аматорський ансамбль, "Добриця" зібрав 17 550 грн на потреби наших односельчан, які перебувають на службі у ЗСУ.

Сьогодні 13 01.2023 року  учасники народного аматорського ансамблю "Добриця" побували в державних установах, місцевих підприємців та жителів селища Степань з гучними щедрівками та віншуваннями, а зібрані кошти в сумі 17 550 грн будуть передані на потреби наших односельчан, які перебувають на службі у ЗСУ. Слава Господу Богу, Слава нашим збройним силам та Слава Україні!!! Перемога близька, адже ми УКРАЇНЦІ- нація непереможних!

09:58 14.01.2023

Колядникам с. Мельниця  (Степанської ТГ ) вдалося зібрати 17 300 грн.

Колядникам с. Мельниця (Степанської ТГ ) вдалося зібрати 17 300 грн.

Кожного року, за давнім і гарним звичаєм аматори клубного дозвілля с.Мельниця вітають односельців гарними колядками та побажаннями, несучи в кожну домівку по справжньому різдвяний настрій. Та цього року молодь села вирішила допомогти нашій армії. Мельничани дружньо відгукнулися на таку пропозицію. В кожній хаті звучала колядка. Прославляючи Ісуса Христа, просили миру та перемоги в Україні.

22:45 10.01.2023

6 січня 2023 року в рамках співробітництва з партнерами з розвитку для забезпечення потреб освіти,  Відділом освіти, культури, молоді та спорту Степанської селищної ради  було отримано   11 хромбуків.

6 січня 2023 року в рамках співробітництва з партнерами з розвитку для забезпечення потреб освіти,  Відділом освіти, культури, молоді та спорту Степанської селищної ради  було отримано   11 хромбуків.

6 січня 2023 року в рамках співробітництва з партнерами з розвитку для забезпечення потреб освіти,  Відділом освіти, культури, молоді та спорту Степанської селищної ради  було отримано   11 хромбуків, які будуть передані на заклади освіти Степанської грромади.

12:26 08.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь